Apple Watch Kordon | Doğal Taşlı Apple Watch Kordon

Kayışlarınız suya dayanıklı mı?

Bu soruyu sıkça alıyoruz ve cevabı hem evet, hem hayır.  Bilmenizi isteriz ki ne kadar kaliteli kaplama malzemeleri, orijinal taşlar vs. kullansak da, kayışınızın tuzlu veya tatlı su ile teması sonrasında ne kadar süre ile dayanacağı konusunda net bir şey söyleyemiyoruz. Bir malzeme yüzde yüz altın veya çelik olmadıkça, ki malum gümüş de kararır, bu konuda garanti veremiyoruz… Çelik takı ne yazık ki Türkiye’de üretilemiyor, altın da malum çok fiyatlı ve ancak kişiye özel yaptıklarımızda mümkün oluyor.

Ayrıca turkuaz, ham akik, florit, yeşim taşı, hematit, malakit, opal, selenit, kalsit, lepidolit, lapis lazuli gibi taşlar suyla temas etmemesi gereken grupta yer alır. Bu doğal taşları toprakta, ay ışığında veya kâsede temizlemek mümkündür çünkü su ile temasta yıpranıp, eriyebilirler.

Tabii bazen bizim de deniz kenarında saati kolumuzda unuttuğumuz oluyor ve bir bakıyoruz kayışımız dalgalar arasında parıl parıl parlıyor… Çıkar çıkmaz tatlı su ile çalkalıyoruz, kuruluyoruz ve bir şey olmuyor ama size de tavsiye ederiz demek çok cesur olur… Ayrıca İwatch’ınızı aldığınızda yanında verilen kayış zaten suya dayanıklı ve bizim kayışlarımız daha çok hayatının her alanında iwatch’ı takmak isteyen ama kıyafetiyle/ortamında da sırıtmasını isteyenler içindir.

Sevgilerle,

Gwelry.net

Gwelry Blog Anasayfa